top of page

Stagaires

Leerbedrijf Chateau La Fragne
 
Chateau La Fragne zoekt enthousiaste, vrolijke en vooral gezellige stagaires die van aanpakken houden! Het gaat om de maanden Juni/Juli/Augustus

 

Klein familie bedrijf met maximaal 7 kamers. Veel vakantiegasten die op doorreis zijn en bij ons hun eerste “stop” maken. Erg persoonlijk contact met de gasten. Service niveau ligt hoog. Een charmant kasteeltje met een prachtige tuin, een enorm lounge terras met zwembad, 5 paarden, manege, ezeltjes, honden, katten, uilen en een papagaai. Veel liefde voor de gasten, de dieren, natuur en het huis. Gezellige familie van 2 ouders en 2 dochters. Teamwork staat voorop! Initiatief en nieuwe ideeen zijn welkom.  Omdat we vrij klein zijn doen we alles zelf: van de kamers, het zwembad, de ontbijten, de diners op het kasteel terras onder de plataan tot en met de zorg voor de dieren en het creeeren van een super romantische avond atmosfeer bij de sfeervolle vuurplaats in het park. Behoorlijk aantal meerdaagse evenementen waar teanwork de enige manier van slagen is! Wonen in het kasteelhuisje op 50 mtr van het kasteel. Stage vergoeding plus kost en inwoning.

 

Voel je je aangesproken om een onvergetelijke tijd te hebben en een belangrijk deel uit te maken van ons zomer stage team en ben jij een vrolijk, zorgzaam en vooral een gezellig mens, dan pas je helemaal bij ons.  Onze gasten komen al jaren achtereen terug vanwege de familiesfeer en daar kan jij een onderdeel van uit gaan maken. Een zomer van hard werken maar daarentegen veel blije mensen die je enorm waarderen en een familie die jouw in hun hart sluit! Horeca op en top! Je hoeft geen frans te kunnen spreken, maar als je dat graag wel wilt, dan helpen we je graag. Heb je vragen, mail gerust!
 
Hopelijk tot van de zomer
 
info@lafragne.net (stagebegeleider)
 
 
Erkenningen leerbedrijf van Kenwerk voor Chateau La Fragne:
Facilitair medewerker
Gastheer/gastvrouw
Manager ondernemer horeca

bottom of page